Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Healthline Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Deodorant pentru femei Bio
36 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere:

Acest deodorant contine extracte de aloe si caprifoi si apa distilata florala biologica de trandafiri si flori de portocal.

Nu contine propileni, alcool, parfum, clorhidrat de alumiuniu sau alti agenti agresivi.

Neutralizeaza mirosurile neplacute fara alterarea echilibrului fiziologic al pielii si fara a inhiba perspiratia normala.

Fara parfum, acest produs este bine tolerat de persoanele cu piele sensibila si dupa depilare.

Este ideal pentru femeile active si energice, oferind o senzatie naturala de prospetime de-a lungul intregii zile.



Instructiuni de utilizare: Aplicati pe piele dupa spalarea prealabila.



Componente principale:

Apa distilata biologica de Trandafir Damascena (Rosa Damascena) si flori de portocal, roca Alum, extract organic de aloe, extract de caprifoi cu actiune antibacteriana, glicerina vegetala.



Ingrediente (INCI):

Rosa Damascena* Distillate, Citrus Aurantium Amara* Extract, Potassium Alum, Aloe Barbadensis* Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Glycerin.

*din agricultura biologica



Roca de Alum  sau Potassium Alum

Alcatuita din Potassium Alum, acest cristal salin vulcanic neutralizeaza mirosurile neplacute datorate transpiratiei si are caracteristica fundamentala faptul ca nu afecteaza perspiratia normala a pielii. Roca Alum creaza un mediu nefavorabil pentru bacterii si microroganisme care se dezvolta in anumite parti ale corpului uman unde exista transpiratie in exces. Acest cristal limiteaza inmultirea acestor microorganisme actionand ca un agent antibacterian natural.

Este hipoalergenica si fara miros, este compatibila cu toate tipurile de piele, are actiune pe 24 de ore si nu lasa urme pe piele. Ajuta tesutul cutanat sa se refaca in caz de taieturi mici si abraziuni si calmeaza iritatiile cutanate dupa depilat sau ras.

Potassium Alum este 100% biodegradabil, fiind un produs natural si prietenos cu mediul.



Extract organic de Aloe are efecte hidratante, emoliente, imunostimulatoare, antivirale, cicatrizante, antiinflamatorii si actiune calmanta si de refacere in caz de radiatii si arsuri de gradul 1 si 2. Bema Cosmetici utilizeaza extracte uscate 200:1, fara apa, care sunt mult mai concentrate decat gelul normal de aloe.


Extract de caprifoi (Lonicera Japonica) este un antibacterian eficient, activ pe Staphilococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa si alte bacterii prezente la nivelul pielii, care in combinatie cu transpiratia excesiva sunt raspunzatoare de aparitia mirosurilor neplacute. Are de asemenea si efecte antiinflamatorii.
Din Gura in Gura